keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Vaipat.

Alkaa olee kotiutunut jo tänne, ja kovassa käytössä ollutkin. Ei olla kertisvaippoja käytetty viikkoon ainakaan.
Ihanaa pukee lapsille vaipat, jotka piristää omaakin mieltä kun on niin värikkäitä :) Taitaa äiti tykätä enemmän kun lapset. Tosin Jimi tykkää kans katsoa ja valita minkä väristä tai kuosista vaippaa nyt päälle laitettais. Jaden ihottumatki on alkanu selvästi paranee kestovaippojen myötä. Ihmekkös tuo, ei tarvi enää haudutella muovien alla sitä ihoaan. Vauvana Jaden vaippa-alue oli jatkuvasti kirkuvan punainen ja tulehtunut. Kokeiltiin montaa eri vaippamerkkiä ja sit siedätettiin ihoa liberoon. Sitä se on kestänyt parhaiten. Mut nyt kestojen myötä, ei oo rasvojen kulutuskaan enää niin suuri.

Näillä vaipoillahan on tarkotus Jade vaipattaakkin kuivaksi asti. Jimi yrittää jo kovaa vauhtia. Potalle ei suostu vieläkään menee, mutta kiipee sitten pöntön päälle.
Eilen aamulla ensimmäiset pissat sinne saatiinkin! Huomasin että yövaippa oli täysin kuiva, joten osasin odottaakkin että aamulla saattaisi se pissa sinne pönttöön lirahtaa. Yleensä kun jos yövaippa on märkä, niin ei oo heti aamulla sitten pissaamassa.
Tästä on hyvä jatkaa. Alkaa toivo palautuu, että se joskus kuivaks oppii.

Näitä vaippoja on nyt jonkin verran kertynyt. Yhdelle ne ehkä riittäiskin, mutta kahta kun vaipattaa niin saa joka toinen päivä pestä pyykkiä. Ei siinä, ei oo ainakaan kertyny mitään pyykkikasaa kylppäriinkään kun niin ahkerasti tulee pestyä. Silti ajattelin tilailla vaippoja pikkuhiljaa lisää, jotta ei sitä pyykkiä tosiaan tarvis koko aikaa olla pyörittelemässä. Se kun ei kuulu niihin mun lempikotitöihin.
Ja sittenkun on Jade vaan vaipatettavana, niin voi pestä vielä harvemmin! :)
Sisätaskut ja villahousut on yökäytössä nää villahousut jäi nyt kuvaamatta. Kolmet molemmille tällä hetkellä. Ne taitaakin riittää hyvin kun villiksiä ei tarvi pestä joka käytön jälkeen. Eikä oo kertaakaan falskannu vaipat, vaikka sen 10h on yhtäsoittoo päällä.
Yövaippoina sisätaskut + villahousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti