sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hola!

Onpas taas vierähtänyt hetkinen aiemmasta postauksesta.
Niin, eipä me olla kyllä mitään erikoisempaa tehtykkään, muutakun.. TADAA, juhlapaikka löytyi!
Käytiin alkuviikosta katsomassa ja se oli kuin meidän juhlaan tehty. Ei enää stressiä siitäkään.
Ja mainittakoon, että tää oli oikeesti parempi paikka kuin se, mitä oltiin ekaksi kaavailtu, jota ei kuitenkaan saatu päivämäärän vaihtumisen vuoksi.

Ensinnäkin, nykyinen juhlapaikka on isompi, paremmalla paikalla ja edullisempi. Tai no, vuokraushinta on korkeampi, mutta vuokraukseen sisältyy arabian kahvi- ja ruokailuastiastot 100 hengelle. Lisäksi siellä on kippoo ja kulhoo (samaa arabiaa), joihin voi laittaa ruuat esille. Astioiden vuokraus astiavuokraamosta olisi tullut maksaa jonkun 250e. Pitopalvelua meillä ei ole. Catering-keittiö. Lisäksi siivous kuuluu hintaan. Ei tarvi itse sitäkään tehdä.
Toiseksi, tässä juhlapaikassa on iiiiso piha. Lapsia kun juhliin tulee, niin ihan kiva, että piha-aluetta löytyy.
Edellinen paikka kun sijaitsi ison tien varrella ja piha oli hiekkainen parkkipaikka.

Alkoi pientä hikeä jo otsalle nostaa, kun niin moni paikka vastasi tiedusteluihin, että ensi vuoden heinäkuu on jo täyteen buukattu. Kauheen ajoissa ihmiset on liikkellä juhlapaikan vuokrauksien kanssa. Mutta niinhän se on, aikainen lintu madon nappaa.


Vielä viikko! Yksi ainokainen viikko, sitten mun sotilas lähtee muille maille. Tuleehan Mikko viikonlopuiksi kotiin, mutta tuntuu ne viikot ikuisuuksilta Mikkoa kotiin odottaessa. Hurjan nopeesti aika taas rientänyt. Toivotaan vaan, että tulevatkin viikot menee yhtä nopeasti, kun tähän asti menneet :)

Ajan nopeudesta puheen ollen, kuukauden päästä mun vauva täyttää 1 vuotta! Ihan käsittämätöntä. Vastahan se pieni tyttö syntyi. Mikon äiti sanoikin tänään, että vastahan mä oksentelin pihalla ollessa ja nyt tuo tulos täyttää jo vuoden.
Jade on kehittynytkin ihan hurjasti ihan parissa viikossa. Kävelee tuen kanssa, nousee seisomaan ilman tukea. Ymmärtää paljon asioita, puhelimen osaa laittaa korvalle, yrittää sukkaa ja kenkää laittaa jalkaan, nukelle syöttää lautaselta haarukalla ruokaa ja tuttipulloa tunkee suuhun, autoilla ajelee lattiaa pitkin ja Jimin monstereilla leikkiessä murisee. En muista, että Jimi olis 10kk iässä osannut yhdistellä asioita toisiinsa tolla tapaa. Onhan Jadella ollu tietty Jimi mallina tässä.
Mutta kuitenkin! Kohta Jade on yksi vuotias!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti