maanantai 4. heinäkuuta 2011

Naisen mieli saa muuttua!

Näinhän se menee.

Tosin me päätettiin yhdessä, ja tultiin tulokseen että häitä siirretään vähän eteenpäin. Talvesta kesään.
Syitä oli muutamia, mutta ratkaisevin oli Mikon Lappeenranta reissu.
Alkuperäisessä suunnitelmassa kun häät olisi ollut maaliskuussa, ja just sillä hetkellä Mikko poissa, niin siirto kuulosta paremmalta vaihtoehdolta.
Hääpäivähän oltiin päätetty jo ennenkun edes tiedettiin, että Mikko lähtee sinne Lappeenrantaan koulutukseen. Se siirtäminen vaan tuntui jotenkin vaivalloiselta, kun oltiin kirkko ja juhlapaikka varattu, kutsukortit jo tehty.
Siirto onnistui yllättäen helposti, ainoastaan että kortit pitää uusiksi väsää. Mutta tässä nyt on aikaa :)

Uusi hääpäivämme on 21.7.2012. Kirkko on jo varattuna uudelle päivälle, ja vielä odotellaan juhlapaikan sähköpostia. Mikäli heillä on tuo päivä jo varattuna, niin sitten pitää etsiä uusi juhlapaikka. En usko kuitenkaa, että kukaan olisi sitä vuodeksi eteenpäin vielä varannut. Toivotaan parasta!

Mikollakin on kuitenkin kesällä kesälomaa, niin järjestely tuntuu jotenkin helpommalta kun Mikko on myös läsnä. Vaivattomampaa, kun voi itse paneutua koristeluihinkin ym. ilman että pitää lapsia raahata mukaan joka paikkaan. Maaliskuisissa häissä kun olisin näin joutunut tekemään.
Ja tästä kertyy hyviä kuukausia vielä talletella häätilille enemmän säästöjä ;) Halutaan kuitenkin ihan "omalla" rahalla järjestää hääjuhlat, eikä ottaa lainaa sitä varten.
Kesähäissä voi viettää aikaa paljon ulkonakin sään salliessa.
Aloin myös miettii sitäkin, että pidetäänkö tollasia pirttejä (jossa on tarkotus pitää juhlat) lämpimänä koko talven? Inhottavaa olis, jos joutuis sisälläkin palelee.

No, mutta näillä mennään! Ja ei muutakun uusien kutsukorttien tekoon.

2 kommenttia: