keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kestovaippa talkoot!

Haastan juuri sinut tähän haasteeseen!
Kestovaippalainaamolle vaipat.

Kestovaippalainaamoja toimii muutama kymmen ympäri Suomen. Heillä on vaippoja paketteina, joita lainaavat panttia vastaan eteenpäin. Näin kestovaippailuista innostuneet aloittelevat harrastelijat voivat löytää sen oman tapansa lapsi vaipattaa. Varsin ihana ajatus! Hyvän asian puolella.
Tässä on vain yksi mutta. Lainaamot toimivat vapaaehtoistyöllä. Ja näin ollen pikkurahoilla.
Ja vaipat on nyt niitä, mitä halvalla löydetty ja saatu. On aika uudistaa lainaamojen vaipat. Toimivat, kauniit ja helppokäyttöiset vaipat paketteihin. Lisää lainaamoista löydät kestovaippayhdistyksen sivuilta http://www.kestovaippayhdistys.fi/

Olenkin laittanut ompeluryhmiin ja nyt tänne haasteen, ommella kestovaippa. Tähän tarkoitukseen löytyy kaavat, jotka ovat tämän postauksen lopussa. Lainaamojen vaippojen tulee olla "tällä hetkellä saatavilla", eli kaavat netissä yleisessä jaossa tai ostokaava, esim. ottobresta tai suuri käsityö -lehdestä.
Kaavoja on koossa NB-L, ja vaipat voi olla sisävaippoja tai pul-pintaisia taskuvaippoja. Myös vaippaimut ja villahousut ovat erittäin tervetulleita! Villahousuissa saa ohje olla omakin.
Vaipat voi postittaa minulle viimeistään 14.2. mennessä! Osoitteen saa laittamalla viestiä Jadenan facebook sivujen kautta, tai Jadenan verkkokaupan 'yhteydenotto' sivun kautta. Jolloin vastaan sähköpostitse.

Toivon mahdollisimman monta kynnelle kykenevää tarttumaan haasteeseen. Sillä juuri sinua tähän tarvitaan!

L-koon vaippakaava, osat 1&2:

M-koon vaippakaava, osat 1&2:

S-koon vaippakaava, osat 1&2:

Huisin kaavat ja ompeluohjeet, NB-L:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti