keskiviikko 29. tammikuuta 2014

29.1. Ajankohtaista

On jälleen tiedotteen aika koskien Jadenan asioita.
Muutama helmikuun uutuus on jo nyt saatavilla verkkokaupassa.
Toivottakaamme tervetulleeksi Käpyseni luomujoustofrotee sekä kolme pul kuosia!

Muut kuosit päivitetään saataviksi heti, kun vain ne käsiimme saamme. Tähän vaikuttaa nyt tällä tietoa pari seikkaa. Meille on tulossa maaliskuun aikana keittiöremonttia. Joudumme osa-aikaisesti evakkoon ja todennäköisesti myös remontin ajan ompelukoneet saavat huput päällensä. Eipä kukaan taida vapaaehtoisesti haluta varastoa meidän lisäksemme nurkkiinsa pyörimään ;)
Helmikuun aikana tulee siis uusia kuoseja, tilaustuotteiden toimitusaika vaan venyy. Vielä on täysin avoinna, millä viikolla juuri meidän asuntomme remontoidaan ja kauanko kokonaisuudessaan se kestää. Tämä kuitenkin valitettavasti vaikuttaa toimitusaikaan.
Uusista kuoseista tilauksia voi tehdä normaaliin tapaan tauon aikana, todelliset toimitusajat ilmoitamme myöhemmin. Facebookissa pidetään paremmin ajantasalla.
Remontin jälkeen palaamme taas normaaliin aikatauluun.

Yli 100 euron tilaukset kulkevat tästä lähtien toimituskuluitta. Smartpostia hyödynnetään paljon isommissa tilauksissa. Smartpostilla kulkevat lähetykset toimitetaan pääasiassa lähimpään postikonttoriisi. Mikäli haluat vastaanottaa tilauksen smartpost pakettiautomaatista, ilmoitathan meille siitä tilauksen yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti