maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hei Hou!

Pitkästä aikaa taas.
Mukamas taas niin paljon kaikkea muuta tekemistä..

No, olihan tossa viikonloppuna menoa. Jimi täytti 22.3. 4-vuotta! Lauantaina pidettiin pienet pirskeet, jossa kävi Mikon sukua pyörähtämässä. Kyllä on muuten poika nyt niin ylpeä, kun on 4-vuotias. Eilenkin illalla ennen nukkumaanmenoa siivosi huoneensa "oon nyt niin nopee siivoomaan kun oon neljä!". Voi että :D

Sairastinkin tuossa (taas vaihteeksi) jonkun megaflunssan. Kuumetta oli korkeimillaan vaan 38.05, mutta itse tauti veti jotenkin niin sängyn pohjalle. Kuume sahasi ton 37 ja 38 välillä parin päivän ajan ja huoh, oli niin paskaa taas. Onneksi sentään ei taaskaan kukaan muu meidän perheessä sairastanut, kuin minä. Sama kuten joulunakin..

Ompeluksia olen myös tehnyt. Vanha kone alkoi sanomaan sopimustaan irti. No, pystyi sillä ommella suoraa ommelta ja pientä siksakkia. Muista tikeistä ei puhettakaan.
Mikko osti tossa viime viikolla sitten uuden koneen. Kyllä nyt on kelvannut huristella koneella, joka sentäs toimii.


Sisätaskuvaipat ja jokaiseen oma imu.


Tänään on myös viimeinen neuvolalääkärikin. Jotenkin näistä oloista ja tuntemuksista on noussut sellainen pieni toivon kipinä, että ehkä tää raskaus ei meniskään sitä 10-14 vuorokautta yli lasketunajan, niinkuin edelliset. Toiveajattelua kuitenkin vaan.
Jokatapauksessa, ei kuitenkaan enää montaa viikkoa. N. kuukauden päästä meillä sitten on jo vauva, ihan hullua!
Muutenkin koko ajatus vauvasta on kummallisesti niin kaukainen, vaikka se onkin tosi. Positiivisia raskaustestejä kun on tullut tehtyä ties kuin monta, niin se ajatus raskaudesta vauvaan on jotenkin epätodellinen. Välillä pitää ihan pysähtyä miettimään, että kyllä, kohta se vauva on täällä. Kohta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti