keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Möller Pikkukalat

Tuli tuossa buzzador kutsu, ja buzzattavana olisi möllerin pikkukalat.
Tää on ihan kiva kamppanja, lapsille tarkoitettuja omega-3. Jotka kuullemma maistuu hedelmiltä! Saattais upota meiänkin lapsille.

Täytyy myöntää, että omega-3 ei olla lapsille aiemmin syötetty. D-vitamiinia saavat päivittäin ympäri vuoden, mutta yhtä tärkeä tuo omega-3:kin on. Siitä tämä kamppis onkin mielenkiintoinen, jos lapset innostuu kalanmuotoisista pillereistä, niin sitähän on sitten pakko jatkaa kamppanjan jälkeenkin.

Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.


Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. Kunhan paketti kotiin saapuu, niin kerron mitä mieltä lapset näistä olivat :)

1 kommentti:

  1. Meillä syyöään noita ja tykkää aivan valtavasti!

    sumplin yleensä ne päiväannokset niin että laitan laukkuun ja otan ne esim. kauppareissulle mukaan ja sitten kun alkaa levottomaksi kaupoilla niin annan sille pikkukalan niin pysyy tyytyväisenä :D

    VastaaPoista