lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ulkoasu uusiksi.

Alkoi se ruskea teemaväri jo kyllästyttää. Johan se samanlainen teema on ollut blogin alkuajoista asti.
Ruskea myös on hieman syksyinen ja tässä kesää odotellessa ei tosissaan voi katsoa syksyisiä värejä!
Tosin no, onko vaaleansininen kuitenkaan parempi ratkaisu. Vaaleansininen tuo talven mieleen. Eikä sitä kylmyyttäkään tahdo muistella.

Äh, värejähän ne vain on. Menköön nyt tämä sininen hetken, jos ei omalta tunnukkaan niin aina voi vaihtaa. Juu, vielä on vanhan teeman otsikkokuva. Vaihdan sen jahka tässä aikaseksi saan.

Hurjan nopeaa taas päivä kulunut. Lapset leikkii pikkusiskoni kanssa, joka tuli viikonlopun viettoon luoksemme. Mikko on pienillä päiväunilla kun nousi tänä aamuna lasten kanssa aamulla. Nuo kun tuppaa herätä jo kukon laulun aikoihin.
Nukkumisista puheenollen, Jade on taas nukkunut varmaan viikon verran tosi huonosti. Heräilee pitkin yötä huutamaan suoraa huutoa, ei suostu käydä nukkumaan ja haluaisi vaan nousta jo uniltan. Ja juu, kello on 03-04 joten ei todellakaan ole heräämässä.. Yhtenä yönä häntä ei saanut enää takaisin nukkumaan vaikka mitä teki, joten oli se herättävä klo 04. Laitoin teletappi dvd:n pyörimään ja parkkeerauduttiin sohvalle peittojen ja tyynyjen kanssa.
Eikä nuo sen aikaiset aamut ja yövalvomiset vaikuta sitten millään tapaa päiväunien pituuteen tai seuraavan yön pituuteen..
No, toivottavasti menee pian ohitse. Vihaan aikaisia aamuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti