maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kimppua ja Jimi 3v!

Hieman taas jäänyt kirjoittelut.
No näitä häähömpötyksiä on tullut mietittyä ja järjesteltyä taas vaihteeksi!
Tänää tuli se odotettu sähköposti, että hääpukuni on valmistunut ja lähetin mukaan lähteepi huomenna. Kuinka jännittävää!
Vielä kun se vaan olis oikeesti sopiva ja täydellinen. Ei millään malttais odottaa sen saapumista.

Ja ihana sulhoni on myös saanut kaksi kolmesta hänelle jääneistä tehtävistä. 1) Valokuvaaja (no okei, tätä pohdittiin yhdessä kaikista näkökulmista, mutta Mikko lopullisen kuvaajan järjesti) 2) Hääauto. Vielä uupuu viron reissu yhdessä bestmanin kanssa (mitähän siitäkin tulee!?). Alkoholitarjottavat tarjoaa viron maa.

Olen selaillut hääkimppuja myös paljon. Naimisiin.infossa oli ketju, jossa oli kuvina itse askarreltuja hääkimppuja. Jestas ne oli nättejä! Tästä poikikin ajatus, jos sitä tekisi kimpun itse... Myös miehen vieheen arkastelin.
Ebaysta tilasin silkkikukkia ja ajattelin yrittää niistä väkertää jotain. On myös kiva, että kimpusta jää ihan konkreettinen muisto häistä, eikä kukat kuihdu ja kuivu kasaan.Näitä löytyis vaikka kuinka paljon. Hyvin paljon mahdollista, että mun kimpustani löytyy satiinikukkasta, helmikirjailua ja höyheniä.
Miehen viehe tällähetkellä näyttäis tältä

Tietty viehe muuttuu sitä mukaa, miltä kimppu tulee näyttämään. Jos kimppu koostuukin pelkästään höyhenistä ja helmistä, siltä tulee viehekkin näyttämään. Tuo viehe on tehty sen mukaan, kun tilasin silkkisiä ruusujakin kimppuun tulevaksi. Mutta saas nähdä mihin päädytään :)


Ps. Jimikin meni ja täytti 3 vuotta! Iso poika jo, vaikka vastahan se syntyi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti