keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Sairastuksia.

Pitkä tovi taas vierähti. Tässä on ollut kaikenlaista...
Ainakin Mikko kotiutui Lappeenrannasta! Viisi päivää tässä oli lomalla ja huomenna lähtee yhdeksäksi päiväksi pois.. Sen jälkeen mies on kotona, lopullisesti. :)

Jimin kanssa sattui pieni haaveri tuossa. Oltiin ulkoilemassa ja raukka hieroi hiekkaisilla hanskoilla silmäänsä. Hiekkaahan sinne silmään meni ja mentiin sisälle silmä huuhtomaan. Helpotti hetkeksi. Vielä klo 19 illalla kun poika silmääsä hieroi ja itkeskeli niin lähdettiin näyttää silmää päivystyksessä. Haava sarveiskalvossa ja antibioottitipat. Ja voitte varmaan vaan arvata, miten tuollainen 2v8kk tykkäs niitä silmätippoja antaa laittaa..

Silmä kun alkoi paranemaan niin meille tuli vatsatauti kylään. Se oli ihan hirveää. Mikko, minä ja Jimi alettiin kaikki oksentamaan aika samaan aikaan, klo 3 la-su välisenä yönä. Sitä jatkui sen 12h. Jade ainoa joka ei tautiin sairastunut ja pienessä tytössä oli virtaa kuin pienessä kylässä. Vanhemmissa taas ei virtaa ollut lainkaan. Piti siinä jaksaa kuitenkin neidin kanssa valvoa ja arkihommia vääntää, vaikka työn ja tuskan takana se oli.
Taudista kuitenkin selviydyttiin, vaikka hetken tuntuikin siltä, että se vie meidät mukanaan.

Ja joulu sen kuin lähestyy! Eilen illalla aloitin jo pienien pakettien paketoimisen. Luntakin olemme saaneet vähän tännepäin Suomea. Ehkä se talvinen joulu saadaan sittenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti