torstai 29. joulukuuta 2011

Ei vieläkään..

.. ole tietokone saapunut. On meillä tämä Mikon tietokone olemassa, mutta kyllä se oma kone on aina oma kone. Luontevampaa tehdä omia juttuja omalla koneella, kuin toisen koneella. Edellinen tietokoneeni on sanomassa sopimustaan irti ja koneen viimeisillä voimilla siirtelen kuvia ja muita tärkeitä juttuja talteen :)
Onhan tuo uskollinen tietokoneeni palvellut jo vuodesta 2004, monta vuotta takana.

Ja nyt kun tuo vanha pöytäkoneen (joka muuten vie ihan sikana tilaa meidän pienestä makuuhuoneesta!) poistuu tilaa viemästä, saan uudeksi tilan viejäksi ompelunurkkauksen makuuhuoneeseen! On jäänyt vähän vähemmälle ompelu, sillä se on aina oma hommansa eka levittää rojut keittiön pöydälle, tehdä hommansa siinä ja sen jälkeen siistiä paikat. Nyt kun ompelukoneelle saa oman paikkansa, eikä tarvitse raijailla tavaroita eessun taas, varmaan tulee enemmän masiinaa käytettyäkin.
Olen minä sitä silloin tällöin käytellytkin, toissa viikolla valmistui neljä vai viisi vaippaa. Tosin ei Jadelle, vaan meidän tulevalle kolmannelle lapselle. Siitä ei vielä ole kyllä tietoa, mutta hyvä se on ajoissa varastoida tavaroita nurkkiin :D Ja siinä on hyvä syy ommella niitä pienen pieniä vaippoja.

Kuvia en saa laitettua vielä, ennen oman koneen saapumista. Joutuu ilmeisesti tehdä oma erillinen kuva postaus myöhemmin.
Verkkokaupan seuranta näyttää tietokoneen osalta, että tilaus odottaa käsittelyä.. Kylläpä siinä kestääkin, 4 päivää sitten tilauksen tein ja vielä odottaa käsittelyyn pääsemistä. Lienee muutama muukin tilannut myöhäis joululahjoja ko. liikkeestä.
Tilasin samalla gigantista uuden puhelimenkin. Nykyinen on vanha, joku nokian perusmalli. Lapset käyttäneet sitä yhtä paljon kuin äiti, ja on kaiuttimeen päässyt pienten kuolasuiden sylkeä, jonka vuoksi kaiutin ei toimi. Puhelimessa en voi puhua meluisissa pakoissa, kuten ostoskeskuksessa, autotien vierellä, bussissakaan! jne.. Niin huono kuuluvuus vaikka äänenvolyymi onkin täysillä.Tälläinen sieltä on nyt matkalla, onkohan se liian hifi nykyiseen luuriin verrattuna.. On kosketusnäytöt ja kaikkee!

Ja tuli sitä vähän vielä itseä hemmoteltua, iiiiso kangas tilaus sampsukalta. Lähinnä bambu- ja joustofrotee kankaita, vaippaompeluja ajatellen.
Pientä morkkista kerkesinkin jo potemaan, kun olen käyttänyt itseeni näin paljon rahaa. En ole koskaan tuhlannut vain itseeni tälläisiä summia. Ja on noihin ylläoleviin tilauksiin mennyt mielestäni paljon rahaa, vaikka Mikko koittaa toppuutella, että eihän se ole edes paljoa.. En vain ole tottunut ostamaan itselleni mitään, lapsiin yleensä kohdistuu nämä turhat- ja heräteostokset. No mutta välillä näin, ei taas moneen vuoteen tarvi itselle ostaa mitään :D
1 kommentti:

  1. http://emilia-itsallaboutava.blogspot.com/2011/12/blogivinkkeja.html

    ajattelin et saatat haluta vilkasta :)

    VastaaPoista