perjantai 23. syyskuuta 2011

Hups..!

Ja taas on aika vierähtänyt kuin siivillä. Kauheen pitkiä taukoja tulee blogin ylläpitämisen suhteen, yritän parhaani :)
Tässä on illat tullu vietettyä tiiviisti kirpparille menevien tavaroiden ja vaatteiden hinnoittelussa. Siihen saakin aikaa muuten uppoomaan! Huomenna alkais kahden viikon pöytä, ja toivon ettei mitään tarvitsisi takaisin kotiin tuoda! Tosin ihmettelen jos joutuukin, aika pilkkahinnoin laitan tavarat eteenpäin.. Pakko saada vaan nuo kaapit ja kellari siivotuiks.
Kaikki vauvatavarakin lähtee, ei meille ole suunnitellusti sitä kolmatta lasta tulossa kuitenkaan vielä hetkeen. Hirveen haikeaa se on luopua kaikesta, mutta ei ole tilaa säilytelläkään vuosi tolkulla tyhjän panttina.

Kamera on siskolla lainassa, harmi! Olisin ottanut ja näyttänyt teille kuvia mun suuresta löydöstäni.
Ticketin outletissä oli välikausihaalareita 29e/kpl. Ovh näissä on 99e. Ja sieltä kun tilaa, tulee 17e postareita alle 135e tilauksista, joten olihan se pakko tilata sitten muutama näitä haalareita. Ei siellä ollut oikeen muutakaan, jota olisi voinut ajatella ostavansa vain siksi, jotta saa tuon 135e täyteen. Tilasin sitten viisi näitä haalareita, eri kokoisia. On nyt muutamaks vuodeks eteenpäin lasten välikausihaalarit valmiina. Kuvailen sitten jahka kamerani takaisin saan.

Löysin myös kirpparilta KappAhlin mustan proxtecin talvihaalarin 15 eurolla. Jimille tulee tulevana talvena käyttöön. Päiväkotiin varahaalariksi, jos sattuu pihalla pissa vahinko käymään.

Jaden nukkumisten suhteen ei ole ollut mitään muutosta. Viime yökin meni ruhtinaallisilla kahden tunnin yöunilla.
Klo 20-24 Jade oli herännyt jo 7 kertaa. Menin itse sänkyyn puolen yön aikoihin, ja sama puolentunnin välein heräily jatkui aina sinne klo 3 asti. 2:47 katsoin viimeisen kerran kelloa ja ennen sitä en ollut kerennyt nukkua silmäystäkään. Ja iloinen nauru alko kuulua viereisestä pedistä klo 5:15. Huomenta vaan!
Päiväunet tekis hyvää, mutta ajattelin tänä iltana mennä mieluummin ajoissa sänkyyn. Mulla vaikuttaa päiväunet tosi paljon illalla unensaamista. Eilen nukuin päikkärit 10-12 ja sen huomasi illalla. Menee vaan pyörimiseks ja hyörimiseks kun yrittää unta saada. Ja helposti menee sinne puolille öin ennenkuin edes menee sänkyyn yrittämään unta. Joten, päiväunet välistä ja lasten kanssa samoihin aikoihin pehkuihin!

Käytiin Jaden kanssa lastenlääkärillä, mutta hän sulki pois allergiat ja keliakian. Keliakia testeihin kyllä joudutaan menemään Jaden ollessa hiukan vanhempi (en muista mikä se syy oli, että ikää piti olla enemmän?). Lääkäri piti kuitenkin epätodennäköisenä vaihtoehtoina näitä kahta.
Losec -närästyslääkettä määräsi nyt 2kk ajan kokeiltavaksi, jos se oliskin vain vatsahapot jotka tota likkaa valvottaa. Tosin Jaden valvomiset on ollut tälläistä jo ihan vastasyntyneestä asti, eikä refluksin merkkejä ole ollut. Mutta turvallista tuota on kuullemma kuitenkin kokeilla..
Movicoliahan Jade saa 1-2 pussia päivässä, jotta vatsa edes toimii. Jade ei siis pasko ollenkaan ilman lääkkeitä. Ja jos lääke jää antamatta, niin se tietää tuskaista paria päivää. Tän vuoksi itse epäilin jotain allergiaa, koska ummetus alkanut heti kiinteiden ruokien aloittamisen jälkeen. Ja itse olin pienenä kaikelle allerginen. Söin vaan perunaa ja maissia. Ei käyny kala, ei tomaatti, ei suklaa, ei kananmuna, ei ketsuppi, ei sitrushedelmät... Siis ihan kaikelle olin allerginen.

Ehkäpä tämä tästä.
Kuvia laittelen tosiaan haalareista myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti