lauantai 25. joulukuuta 2010

Aloitetaan!

Täällä on tullu seurattua ja luettua muiden blogeja, ja tuli nyt sit hetken mielijohteesta tehtyä moinen itsellenikin. Tai no, nimi viittaa lapsiini, Jimiin ja Jadeen.
Pientä infopakettia mahdollisille lukijoille: olen 20-vuotias äiti Espoosta. Perheeseen kuuluu 23-vuotias mies Mikko, ja lapset Jimi 1v9kk ja Jade 3kk. Arki pyörii lähinnä lasten ympärillä (yllättäen :p). Omaa aikani käytän mieluusti siivoten, sisustaen ja suunnitellen häitä! Häitä olisi tarkoitus viettää maaliskuussa 2012. Hiukan ajoissa liikkeellä suunnittelu vihkoseni kanssa, mutta eipä ainakaan tarvitse kiirehtiäkkään.
Sisustaminen on intohimoni (mieskin tykkää kovasti kun mieli saattaa muuttua toisinaan tiuhaankin!). Lastenhuoneen olen saanut melkeinpä jo valmihiksi, se oli jo valmiina mutta mieli taas muuttui lelujen säilytys systeemin suhteen. Nyt siellä on käytössä paljon koreja, ja korilipastoja ja näin hetken niitä käytettyään olenkin huomannut ettei ne olekkaan paras vaihtoehto leluja (ja koreja) viskovan pojan käyttöön. Metsästyksessä siis kirjahylly! Visiotani vastaavaa ei vaan ole tullut vielä vastaan nettiä selaillessani. Mutta tästä sitten toiste omassa aiheessaan.
Tässä olikin pieni aloitusteksti, ja jos yrittäis nyt opetella miten tätä hallinoidaan!

Jimi tykkäs kokeilla mun yöpaitaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti