perjantai 4. huhtikuuta 2014

Huhtikuiset terveiset!

Siis ihan hävettävää. Muutamaa päivää vaille kuukaus mennyt viime postauksesta.
No oli tässä välissä vajaa kolme viikkoa keittiöremonttia. Oli se aika taitelua kolmen lapsen kanssa. Työaika työmiehillä 7.30-16.00. Sen aikaa piti palloilla sitten poissa jaloista. Ruokailut ulkoistettiin täysin tuolta ajalta. Tutuksi tuli valmisateriat sekä kolmioleivät. Yöh. Mutta oli se sen arvoista. Ennen ja jälkeen kuvia on luvassa, kunhan saamme keittiön valmiiksi. Sieltä puuttuu verhoja etc, sillä eihän nuo vanhat todellakaan sovi enää uuteen, valkeaan keittiöön. Joo, edellinen oli tosiaan puunvärisillä vanhoilla ovilla. Tunkkaisen oloinen keittiö.

Jimikin täytti 5v viime kuun lopulla. Lilian tulee tässä kuussa 1v. Yhteissynttärit pidetään viikon päästä viikonloppuna. Jimin synttäreitä jouduttiin siirtämään tosiaan tuon remontin vuoksi, joten samaan syssyyn hoidetaan nyt sitten pikkusiskokin alta pois.
Neuvolakin heillä on yhteisaika kuun lopulla. Pieniähän molemmat ovat. Omat veikkaukseni Jimistä 105cm ja 17kg ja Lilianista 76cm ja 8,5.kg. Eipä siis jättiläisiä lainkaan.

Ja tottakai sitä kun pääsi kotiutumaan remontin jälkeen kunnolla, piti viritellä koneet kuntoon. Muutaman työn kerennyt tekemään. Vähän näitä omia juttujan alta pois, ennenkuin verkkokauppa avaa jälleen ovensa. Silloin sitten sitä työnsarkaa riittääkin ja omat ompelukset väistyvät hetkeksi.
Bloggaaminen on viimeaikoina jäänyt kyllä aika vähäiselle. Päivät on aika täynnä ja aika rajallista. Harvemmin sitä jaksaa ajatuksen kanssa enää täällä roikkua. Postaus välit tulee todennäköisemmin tällä hetkellä olemaan tosiaan harvempia. Toivottavasti se aika ja kipinä syttyisi jälleen joskus.

1 kommentti: