maanantai 28. lokakuuta 2013

Saumuri vaihtoon!

Niin siinä sitten kävi.
Pitkään olen miettinyt saumurin vaihtamista, ja nyt sen lopulta tein.  Vanhassa ei mitään vikaa ollut, se oli vaan ehkä enempi tarkoitettu sellaseen kotiompeluun. Paksut kohdat alko olla haastavia.
Vanha saumuri lähtikin jo viime viikolla uuteen kotiin. Uutta omaani odottelen tänään tai huomenna saapuvaksi. Suomessa se ainakin on jo seurantakoodin mukaan ollut perjantaista. Voi että, kyllä hieman jännittää!

Elna ompelukoneena vakuutti minut täysin, joten saumuri tulee olemaan samaa merkkiä.

Jadenalle on myös luvassa jälleen uusia kuoseja, niin taskuvaippoihin kuin sisävaippoihinkin. Nekin saapuvat tässä piakkoin, niistä sitten infoilen enempi Jadenan facebook sivuilla.

Kankaiden yö oli myös viikonloppuna. 03:00 asti jaksoin mukana riekkua ja tulihan sieltä jotain tilattuakin.
Uusimman ottobren kaavat on julkaistu ja tilatut kankaani sopivat kuin nenä päähän pariin ideaan, jonka uusimmasta lehdestä sain. Kyllä nyt odotellaan postipoikaa oikein olan takaa, niin montaa eri juttua odotellaan!
Sormet jo syyhyää ompeluun, vain olennaiset asiat puuttuvat vielä. Saumuri, kankaat ja kaavat!
Kunhan postipoika hoitaa hommansa, niin esittelen myös teille nämä inspiraationi lähteet!


Lilianillekin tuli puoli vuotta täyteen 22. pv. Neuvolassa käytiin viime viikolla ja oli kuin olikin paino noussut! Sitä kun ei viimeksi ollut tullut yhtään (pituutta 0cm ja painoa vain 5g..). Tiedä sitten yhtään, mikä tähän on syynä ollut, ettei paino noussut. Nyt kuitenkin puoli vuotiaan mitat olivat 67cm ja 6,590g. Pienihän hän on, mutta kasvaa kuitenkin.
Kiinteitä ollaan yritetty tässä vähän aloitella. Lusikalla syöttäminen ei oikein onnistu lainkaan, Lili sylkee kaiken ulos mitä yrittää antaa. Näinpä ollaan annettu vauvan itse syödä. Tummaa pastaa, maissia, (maidottomia ja laktoosittomia) karjalanpiirakoita ym.. Ne maistuvat ja kyllä sinne suuhunkin jotain menee.
Tuttipulloa Lilian ei myöskään huoli ollenkaan. Mikko oli eilen lasten kanssa päivän äitillänsä, siellä yritti vauvalle pullosta maitoa antaa, mutta ei. Ei sillä, että mitenkään minua haittaisikaan, mutta eipä vauva voi iskän mukana jutuissa sitten olla kun ei muuta suostu syömään kun tissiä. Ehkä sitten vuoden päästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti