sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kun hommat ei toimi...

Tänään oli se päivä.

Kankaita leikelty valmiiksi vinot pinot, nyt ne pitäis vaan kursia kasaan. Aurinko paistoi ihanasti aamulla, kahvikin tuoksui nenään. Mikko oli pannullisen valmiiksi sitä keittänyt. Nappasi vauvan mun kainalosta mukaansa ja lähti lasten kanssa pihalle. Mun oli aika ommella.

Ensin piti vähän siksakata.. Tikki ei näyttänyt hyvältä. Säädin ja säädin. No nyt alko näyttää siltä miltä pitääkin. Jatketaan ompelua ja kone alkaa rohisee. Jälleen tikki meni huonoksi. Uudet säädöt ja jatketaan. Sama homma kerta toisensa jälkeen.
Kone lähti parvekkeelle kahden tunnin taistelun jälkeen.
Pöydälle nousi kaapista vanha evan raato. Tikki on ihan ok, kone pitää vaan ihan järkyttävää meteliä. Se meteli ei ole normaalia, jossain on vika. Nyt muistinkin miks se kone on kaapin pohjalle joutunut.
Virrat pois ja pihalle.

Vasta pari tuntia sitten tultiin sisälle. Sen pari tuntia olen istunut nyt koneen ääressä selailemassa ompelukoneita. Vertailin ja selailin. Ihan hyviä tarjouksiakin näyttäis olevan vielä.
Kaikista paras tarjous löytyi ja siihen tartuin. Näinpä meille muuttaa Elna.
Elnan koneista ei ole aiempaa käyttökokemusta ole. Kivaa kokeilla välillä uusia merkkejä.
Suositushinta tälle koneelle on 300-350e. Englannista koneen sain 150e.
Toimitusaika oli noin viikon. Tämän viikon joutuupi pelkän saumurin varassa oleilee. No, jospa sitä sitten leikkelisi kankaita valmiiksi tulevaa varten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti