tiistai 29. toukokuuta 2012

Tässä ne on.

Tällä kertaa otsikko meinaa kahta asiaa; aiemmassa postauksessa luvatut vaipat ja HÄÄKENGÄT!

Aloitetaan vaipoista.
Muutaman oon tässä kerennyt väsäämään valmiiksi. Ah, silmäniloa!

Tyttöväreissä tuplaläppävaippa. Imut bambufleeceä ja tenceljoustofroteeta. Päälliskangas joustofroteeta ja tukikangas bambujoustofroteeta. Huh, sekalainen seurakunta, mutta hyvin vaippa pelittää! Oli hemparoo hamppuimun kanssa yökäytössä ja kyllä toimi.


Kilpikonna kuosisesta joustofroteesta tehty sisätaskuvaippa. Sisus limen väristä coolmaxia. Luonnossa tummemman vihreä kun mitä kuva kertoo.
Tämän vaipan jälkeen kaava joutui pieneen fiksaukseen, ja uudella kaavalla on tehty tuo ylemmissä kuvissa oleva vaippa. Se istuukin paljon paremmin Jadelle, kuin tämä kilpikonna vaippa. Ei kilppari kuitenkaan käyttämättä jää :)

Ja sitten ne kengät! Olen katsellut ja miettinyt kenkien kohtaloa. Ja siis no huh huh minkä hintaisia oikeat hääkengät on. Onhan ne kauniit, ei muuta voi sanoa. Satiiniset, ehkä pientä blingbling koristetta ja muuta prinsessamaisuutta :D Mutta no, itse tälläisenä pihtarina en raaski montaa sataa yhden päivän kengistä maksaa - en edes hääpäivän kengistä.
Löysin kuitenkin varteenotettavat kengät ihan tuikitavallisesta Prismasta! Ja mikä parasta, ne kengät ovat käytännölliset. Näitä voi käyttää hääpäivänä ja näitä voi käyttää hääpäivän jälkeenkin. Sopii hyvin arkeen kuin juhlaankin. Eikä hintakaan päätä huimannut, alle neljänkymmenen euron päästiin.

Näihin kuviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti